dinsdag, augustus 19, 2008

Even een momentje stilte.

Vandaag de huishoudelijke hulp gehad, normaal heb ik die op maandag, mijn gebruikelijke uitje op dinsdagavond en nog wat inkopen gedaan voor de vakantie van volgende week.

Dan ga ik namelijk weer, zoals de afgelopen vijf jaar gewoonte is geworden, naar Bentheim voor een genoeglijk samenzijn met oude bekenden inclusief een strooptocht over de enorme rommelmarkt/braderie in het Schlosspark op de laatste zaterdag van augustus. Het is dan wel handig het een en ander aan medicijnen en andere benodigdheden voor een onbezorgde vakantie tijdig in huis te halen. Bovendien moet ik morgen even naar Amsterdam heen en weer om iemand nog even te helpen met zijn administratie en aangifte (had uitstel, maar dat loopt 1 september af dus het wordt nu echt hoog tijd) waarvoor ik een strippenkaart nodig had en bij Blokker wat voordelige NS dagkaarten in wilde slaan. Voor dat laatste was ik echter ruimschoots te laat: uitverkocht. Voor de drie dagen waarvoor ik ze nodig had scheelt het trouwens niet zo heel erg veel tov wat ik nu kwijt ben: dankzij mijn voordeelurenkaart ben ik nog geen elf euro duurder uit dan met die goedkope dagkaarten van Blokker. Dat wordt dus koffie meenemen ipv bij Kiosk, Whizzl oid kopen ;)

Donderdag moet ik nog even voor iemand met de Belastingdienst in de clinch over een aanslag waartegen 2 maanden geleden al een gespecificeerd bezwaarschrift is ingediend maar waarvoor nu toch een aanmaning met waarschuwingen over incassomaatregelen en kosten werd gestuurd.

Even wat stilte dus hier, maar ik wil wel proberen voor ik op vakantie ga nog iets te doen met de WoW opdracht van deze periode.

Geen opmerkingen: