vrijdag, februari 13, 2009

Alweer jarig.

Was ik het toch bijna totaal vergeten: op 13 februari 2005 om 02:43 verscheen de eerste post op dit blog. Vandaag dus tijd om de vierde verjaardag te vieren.

Inmiddels is dat ene logje uitgegroeid tot 1531 verhalen, commentaren, gedichten en andere door mij vermeldenswaard geachte zaken. Het bezoekerstellertje staat inmiddels op 64.782: een gemiddelde van ruim 16.000 per jaar of ongeveer 44 per dag. En dat terwijl ik het afgelopen jaar toch duidelijk minder logjes geplaatst heb dan de jaren ervoor.

Ik kan dus niet beweren dat dit een gevolg is van verminderde belangstelling voor mijn verhalen. Het is dan ook vooral te wijten aan teveel andere bezigheden, veel weekjes bij familie of met vrienden op vakantie en mijn langzaam wat verder achteruit gaande ogen die het bijhouden van alle nieuwssites een wat minder aangename bezigheid maken waardoor inspirerende berichten mij af en toe geheel ontgaan.

Ik laat mij daardoor echter niet weerhouden van een nieuw jaar vol nieuwe logjes en hoop iedereen hier ook weer als lezer(es) terug te zien. (gebak, limonade en het Senseo-apparaat staan in de keuken, ik ben een groot voorstander van zelfbediening).

Geen opmerkingen: