vrijdag, september 25, 2009

Jezelf voorbij lopen.

Nu ben ik van Geert wel gewend dat hij met krankzinnige opmerkingen en ideeën komt en meestal besteed ik er niet eens aandacht meer aan.

Het is nooit verstandig sneller te praten dan je kunt denken, maar deze keer is Geert in zijn haast om verontwaardigd te doen de capaciteit van de, kennelijk weinige, hersencellen die nog niet weggebleekt zijn behoorlijk voorbij geschoten.

Hij is hoogst verbolgen over de aandacht die een peuterprogramma aan het Suikerfeest besteedde. Pure moslimpropagande volgens Geert.

Nog afgezien van zoiets als "algemene ontwikkeling" die ook enig besef van het bestaan van andere zaken dan je eigen kleine wereldje vereist maakt hij daar een hele domme denkfout.

Dat Suikerfeest wordt toch wel gevierd en er is vrijwel geen buurt en geen school in Nederland te vinden waar geen kinderen met een moslimachtergrond te vinden zijn.

En zoals bij kinderen en zeker peuters gebruikelijk is volgt dus gegarandeerd de vraag "Suikerfeest? wat is dat?". Als ze dat aan die moslimkinderen gaan vragen krijgen ze onherroepenlijk heel wat meer "moslimpropagande" aan te horen dan dat peuterprogramma ooit heeft kunnen leveren.

Geert schiet hier zichzelf voorbij en in de voet. Dat laatste zal me feitelijk een rotzorg zijn, al schiet hij hem er af, maar als hij zelfs wat algemene kennis al te veel vind begin ik mij toch af te vragen waarom dit schertsfiguur nog niet opgenomen is in een streng beveiligde kliniek.

Zo en nu ga ik weer verder met het uitzoeken van ruim 300 foto's van het afgelopen weekend en het zoeken naar wat meer achtergrond informatie over de kunstenaars.

Geen opmerkingen: