donderdag, september 17, 2009

Kunstig.

Vanmiddag vertrek ik voor een lang weekend in Brabant. Vrienden van mij daar zijn beiden kunstenaar (kunstschilder/beeldhouwer) en In Oosterhout is het weer tijd voor de jaarlijkse Open Ateliers Oosterhout waarbij een keur aan kunstenaars hun ateliers openstellen voor het publiek.

Reken de komende weken dus maar op heel wat kunstige logjes: ik wil proberen bij zo veel mogelijk kunstenaars flink wat foto's te maken en hier dan aan iedere afzonderlijke kunstenaar aandacht te besteden.

Benieuwd welke kunstenaars allemaal mee doen? Op de site van Open Ateliers Oosterhout is alle informatie te vinden. Je moet wel even doorhebben dat de linkjes naar onder meer de plattegrond met alle deelnemende ateliers en het overzicht van de deelnemende kunstenaars verstopt zitten onder de banner aan de linkerkant van de pagina. Op de pagina "kunstenaars" staan vervolgens foto's van werk van de verschillende kunstenaars waaronder dan weer linkjes naar wat meer informatie over de betreffende kunstenaar verstopt zitten.

Als het je aanspreekt ben je het komend weekend ook van harte welkom in de ateliers in Oosterhout en misschien komen we elkaar dan nog wel tegen ook (ik ben dan die man die steeds hinderlijk in de weg loopt met een camera voorzien van een hele grote flitser en met een zwarte hoed op).

Geen opmerkingen: