zaterdag, december 05, 2009

De overgang.

Terwijl velen nog druk bezig zijn met de aanschaf van de laatste cadeautjes, de laatste gedichten, het laatste inpakwerk of misschien wel het zich omkleden om voor Sint of Piet door te kunnen gaan zit ik in de overgang.

Vanmorgen eerst maar eens de adreslijst voor de Kerst/Nieuwjaarskaarten bijgewerkt en afgedrukt. Vervolgens een kaart ontworpen, de fotocartridge in de printer gegooid en een stapel fotopapier in de papierlade en ruim 50 kaarten afgedrukt. Om tot de ontdekking te komen dat halverwege een van de kleuren in de kleurencartridge op was geraakt met een nogal vreemd effect op de kleuren van de kaarten. Nu kan ik natuurlijk gewoon deze gebruiken en als er vragen komen beweren dat het een blauwspar is, maar hoe verklaar ik die eveneens blauwe muur erachter?

Op dit moment is de printer dus bezig 24 kaarten opnieuw af te drukken en ben ik op zoek naar het juiste (gekartelde) snijwieltje voor de papiersnijder. Enveloppen heb ik nog genoeg in huis dus in de loop van volgende week kunnen mijn kaarten wel op de post.

Eerst zal ik morgen echter de kast op de overloop eens leeg trekken en de woonkamer beginnen om te bouwen in kerstsfeer.

Geen opmerkingen: