zaterdag, augustus 14, 2010

Ook weer in orde.

Alsof ik de laatste tijd nog niet genoeg naar Groningen heen en weer gereisd was mocht ik mij daar ook afgelopen donderdag weer vervoegen. Deze keer voor de driemaandelijkse controle door de transplantatie afdeling. Alles wat gecontroleerd kon worden was weer prima in orde. Wel hebben we deze keer de controle van de longfunctie maar een keer niet gedaan: dat leek zo kort na de oogoperatie toch minder verstandig omdat er bij het zo hard mogelijk uitblazen toch wat druk op het oog zou kunnen komen. Ik was echter in minder dan zeventien minuten van het station in Groningen naar de poli in het ziekenhuis gelopen (tussen 2 en 2 1/2 kilometer) dus met mijn longen - en met mijn conditie - kan weinig mis zijn.

Dan even iets heel anders: Enige tijd geleden won ik in de Postcodeloterij 2 kaarten voor André Rieu in de Amsterdam Arena (5 september 12.30-17.30) en ik was oorspronkelijk wel van plan daar zelf gebruik van te maken. Weliswaar is het niet helemaal het soort muziek waar mijn voorkeur naar uit gaat maar ik kan het wel waarderen en zo'n show van André schijnt een heel spectakel te zijn dat ik ook wel eens in het echt in plaats van op de TV zou willen bekijken.

Op 5 september heb ik echter nog lang mijn nieuwe brillen niet, dus wordt die show dan een wat wazig geheel. Ik ga dus toch maar niet en heb nu dus twee kaarten over.

Wie er belangstelling voor heeft meldt zich maar via de maillink. In principe geldt "wie het eerst komt het eerst maalt", maar ik ben niet geheel ongevoelig voor omkoping of andere overtuigende argumenten waarom jij denkt dat je ze het meest verdiend hebt.

Zie reacties: de kaarten zijn inmiddels vergeven!

Geen opmerkingen: