zondag, mei 01, 2011

Handel.

Toen ik in een van de vorige logjes meldde dat ik nogal wat spullen had staan waar ik vanaf wilde reageerde Plato met "waarom zet je het niet een keer op je log, misschien zijn er loggers die er belangstelling voor hebben.

Bij deze dus een eerste lijst met spullen die ik klaar heb gezet om ergens in de komende week door de kringloopwinkel op te laten halen. Alles is af te halen voor "wat de gek er voor geeft" en dat mag van mij ook gratis zijn.

1 grenen tweepersoonsbed140x200 incl. 2 lattenbodems 70x200. Eventueel met diverse hoeslakens en moltons erbij. (De matras is er eventueel ook bij, is kwalitatief goed, maar is jarenlang gebruikt door iemand die ziek/bedlegerig was dus er zitten behoorlijke vocht/zweetplekken in)

1 set luidsprekerboxen Kendo Statusline 120 90/120Watt, ietwat bejaard maar het geluid is prima en ook uiterlijk zijn ze in goede staat.

1 AKAI CS-703D cassettedeck.
1 AKAI AT-2250 tuner

1 Philips pick-up FP763/60 zo goed als nieuw *
1 Philips pick-up FP763/60 nog nieuw in doos *
*: deze twee pick-ups hebben inmiddels een bestemming gevondenen na enig denk en zoekwerk hoe ze te verpakken is ook het vervoer geregeld.

Philips 381 pick-up/versterker

Sharp SG400H tuner/versterker met cassettedeck en pick-up (alles naast elkaar in één "meubel")

Daarnaast nog wat zaken die niet helemaal in orde zijn:

Pioneer DC-Z83 versterker/equallizer met dubbelcassettedeck (cassettedecks werken niet goed, mogelijk door te lang stil staan: bandjes draaien te langzaam/onregelmatig) (volumeregeling werkt af en toe niet helemaal gelijkmatig - vuil potmetertje?)

De daarbij behorende tuner P-Z83L en Pick-up PL-Z570 zijn wel in orde en eventueel ook afzonderlijk af te halen.

Tenslotte nog 2 setjes luidsprekerboxen:
1 set 30/40 Watt, hiervan is van een van de twee een hogetonenspeakertje defect.

1 set 150/300 Watt, hiervan is van een van de twee een middentonenspeaker defect (klein model boxen, zijn onder meer bij een karaokeset gebruikt als stagemonitors).

Wie iets naar zijn gading ziet geeft maar een gil, ik wil het in ieder geval de komende week kwijt dus anders gaat het naar de kringloop of de stort.

Geen opmerkingen: