dinsdag, maart 06, 2012

Helaas, pindakaas.

Of ander smeerbaar beleg op zachte broodjes, brinta, soep, aardappelpuree, zachte groentes en als vlees eigenlijk alleen gehaktballen omdat die goed fijn te prakken zijn.

Oftewel: mijn nieuwe gebit laat nog even op zich wachten. Maandag voor controle geweest en daarbij vond de tandarts wat botsplintertjes die langzaam naar boven waren gegroeid in de wond van het trekken. Die heeft hij er dus voorzichtig uitgepeuterd (klinkt misschien eng en/of pijnlijk, maar stelt niet meer voor dan b.v. een splinter in je vinger).

Dat betekende vervolgens wel dat hij de boel nog even een extra week de tijd wil geven om goed tot rust te komen zodat ik pas volgende week maandag mag gaan proberen een vormpje vol vieze pasta in een model te bijten dat uiteindelijk tot dat nieuwe gebit moet gaan leiden.

Nog even doorbijten dus. En dat is nu net wat momenteel niet zo goed lukt :(

Geen opmerkingen: