woensdag, april 25, 2012

Als de kat van huis is....

....gaat het personeel boodschappen voor haar doen.

Naast de droge brokjes (Meaty Sensations van Felix, een doos van 1 kilo gaat 2 weken mee) krijgt Poesebeest ook elke dag een Felix maaltijdzakje. Die zakjes zijn per dag bijna twee keer zo duur als de brokjes dus een scherpe aanbieding is altijd welkom. Zoals die van deze week bij een dierenspeciaalzaak: 3 voor de prijs van 2.

Hoewel die speciaalzaak normaal juist iets duurder is dan mijn supermarkt werd het nu wel interessant om daar een voorraadje in te slaan. Ik heb dus 9 doosjes van 12 zakjes opgehaald. Scheelde op die hoeveelheid toch bijna 8 euro ten opzichte van wat ze bij de supermarkt kosten.

Nu vraag ik me alleen iets af: het komend weekend ben ik zelf afwezig in verband met een bezoek aan de vrienden in Brabant voor een Kunstroute (genoeg te bekijken weer: er zijn zo'n 35 locaties, zie Cultuurfabriek Oosterhout).

Kan ik er nu van uit gaan dat Poesebeest als ik van huis ben ook boodschappen voor mij gaat doen??

5 opmerkingen:

Hanny zei

Wie weet brengt ze een paar muisjes voor je mee. :-)

Frans54 zei

Okeej, en dan moet ik zelf voor beschuit zorgen zeker? ;-)

annespike.nl zei

Gniffel... het zou wel een mooi gezicht zijn. Zo'n kat achter een winkelwagen!

Anoniem zei

Nou, ik heb het vermoeden dat je ondertussen zelf al achter het antwoord ben, maar ....... de meeste poesebeesten zijn redelijk lui en zeker niet van plan om zelf boodschappen te gaan doen ....... helaas ......... dat is het lot van een slaaf hahahaha

Frans54 zei

Ik ben er inderdaad achter. Afijn: scheelt ook weer dat ik geen boodschappengeld voor hem hoef achter te laten ;-))