dinsdag, mei 08, 2012

Mooi weer gevraagd.

Zoals ieder jaar ben ik namelijk de week van Hemelvaart op de Veluwe te vinden.En dan is wat zonneschijn en een aangename temperatuur altijd welkom. Helaas wil het weerbericht die geen van beiden echt beloven: volgens de 14 daagse vooruitzichten is er elke dag wel kans op wat neerslag. Hoewel gelukkig op de meeste dagen niet in al te grote hoeveelheden.

Ook de temperatuur lijkt niet echt zomers te worden: het zou op twee dagen zelfs niet warmer dan 10 graden zijn terwijl het op de andere dagen ook niet veel warmer dan 15 graden lijkt te gaan worden.

Bij de bagage die ik inmiddels grotendeels bij elkaar heb gezocht (alleen nog wat medicijnen die ik morgen bij de apotheek op moet halen er nog bij en mijn mobieltje dat momenteel aan de lader ligt) heb ik dus maar een fleecevest en idem deken inbegrepen.

Ik weet nog niet of ik donderdag of vrijdag vertrek: donderdag lijken de temperaturen aangenaam: rond of zelfs iets boven de twintig, maar is er een flinke kans op regen. Vrijdag dondert de temperatuur naar beneden en is de verwachting voor die hoek van het land een graad of 12, maar is de kans dat ik mijn tijdelijke woning droog overeind kan trekken wel weer wat groter.

Jullie gaan het wel merken, morgen zal ik in ieder geval proberen de laatste aflevering over de Kunstroute in Oosterhout nog te plaatsen tussen het puzzelen met de bagage (mijn tas op wieltjes zakte vorig jaar door zijn wieltjes en ik heb wel een andere inmiddels, maar die is een flinke maat kleiner), badderen, postbus van de motorclub nog een keer legen, medicijnen ophalen en nog een paar van die losse klusjes door.

5 opmerkingen:

Hanny zei

Wat zou ik graag willen dat je lekker zonnig en redelijk warm weer hebt (dan heb ik het ook ;-) ). Heel veel plezier op de Veluwe!

annespike.nl zei

Ik denk dat die deken echt geen kwaad kan!
Succes met inpakken maar bovenal natuurlijk veel plezier gewenst!!

gewoonanneke zei

Een fijne week gewenst en hopelijk valt het mee met het weer. Ben ook hard toe aan wat droog weer en eens niet wakker worden en weer die regen op je raam horen tikken.
Geniet er van.

Anoniem zei

van mij mag er ook wel wat zon komen. donderdag extra dagje vakantie maar tent droog opzetten is ook wat waard.

ctje

Jetske zei

Ik hoop van harte dat het weer wat meevalt. Veel plezier gewenst!