vrijdag, augustus 03, 2012

Tegenstelling: Voordeel zomer - nadeel zomer.

Voordeel van de zomer: de kachel kan uit.


Nadeel van de zomer: de kachel is uit. 

(en dat is in sommige van de laatste zomers geen onverdeeld genoegen, ik  heb hem dit jaar zelfs een paar keer toch maar weer aan gezet)


Tegenstelling is een initiatief van Melody waarbij het de bedoeling is een opgegeven tegenstelling met een foto te illustreren. Bij haar vind je ook de opdracht, de linkjes naar andere deelnemers en de opdracht voor volgende week.

4 opmerkingen:

V☺nnieb zei

Ja idd, op sommige dagen (ook al is het zomer!) kon die wel weer aan. Niet dat ik dat gedaan heb hoor ;-) dan maar een vest aan.

♫ Mel☺dy ♫ zei

Ja inderdaad op sommige dagen was het echt handig zo'n ding in huis te hebben....

Maar ehhhh....wat voor flesjes staan er in die boodschappenkrat??

Frans54 zei

@Melody: dat is mijn extra drinkvoeding (om toch nog enigszins op een redelijk gewicht te blijven: zelfs met 2 van die flesjes per dag er bij kom ik niet boven de 55 kilo uit en zonder zak ik bij het minste of geringste richting de 50). Vanuit die krat vul ik dus voortdurend de koelkast bij zodat er altijd genoeg koud liggen (anderendoen dat met bier: dit is veel gezonder ;) )

Anoniem zei

Zo, dat is een goede invulling! Als zou ik willen, ik kan 's zomers de verwarming niet eens aan doen. In mijn flat zit blokverwarming en die gaat 's zomers uit.